Despre image

Despre

OBLIO COM este o societate cu răspundere limitată care a luat ființă în anul 1994, cu 100% capital românesc, având atât sediul social, cât și fabrica propriu-zisă în localitatea Sighișoara, Jud. Mureș.

În prima fază obiectul de activitate al societății a fost comercializarea de produse de hârtie, iar începând cu anul 2008 obiectul principal de activitate al societății noastre este producerea și comercializarea produselor de hârtie, obținute din materie primă reciclată, respectiv celuloză 100%, la diferite gramaje și dimensiuni.

Având în vedere faptul că ne adresăm atât pieței de RETAIL, cât și pieței HORECA, printre produsele comercializate de OBLIO COM S.R.L. se regăsește o gamă completă de șervețele de masă, hârtie igienică și role profesionale/role prosop, produse adaptate în funcție de nevoile clienților.

Pe lângă produsele comercializate sub brandurile noastre SOFFY, respectiv OBLIO, producem și produse „private label” pentru distribuitori naționali sau zonali și pentru diferite lanțuri de magazine.

produse de hârtie

MISIUNE

Vrem să oferim o gamă completă de produse de cea mai bună calitate, într-o manieră transparentă, prin cultivarea activă a inovatiei.

Ne bazăm succesul pe încrederea clienţilor construită prin înţelegerea nevoilor lor locale şi regionale, pe calitatea şi eficienţa tuturor serviciilor și produselor livrate.

Misiunea fiecăruia dintre noi este să ofere tot ce are mai bun și căutăm, în permanență, tehnologii și idei noi care să ne ajute să mergem mai departe.

Ne dorim să fim recunoscuţi ca un partener puternic, stabil şi profitabil în furnizarea de produse consumabile de hartie.